maanantai 27. heinäkuuta 2009

Wii Sport Resort

Kokeilussani oli tällä kertaa Wii Sport Resort ja Motion Plus -lisälaite. Paketin ympyrän muotoisesta reijästä pilkistää Wii Sport Resort ja kun paketin avaa sisältä paljastuu kasa manuaaleja peli ja Motion Plus lisälaite laitettuna suuri kokoiseen silikonista valmistettuun suoja koteloon, jossa Wiimotea yleensä pidetään.
Kuva: Wii Sport Resortin kotelo

Kuva: Motion Plus Laitteen kalibrointi

Kun kokeilin tätä pakettia ensimmäistä kertaa mieleeni tuli, että Wiin olisi pitänyt heti olla tällainen. Kun pelin laitoin pelin koneeseen se päivitti koneen ensi töikseen. Sitten päästiin avaamaan peliä. Pelin alussa oli 3 minuutin opastus video kuinka Wiimote kytketään Motion Plus -laitteeseen. Kun peliäpääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa mieleeni tuli, että Wiin olisi pitänyt heti olla tällainen, tarkka liikkeeseen reagoiva ohjain, jonka liikkeen tunnistusta ei tarvitse kyseenalaistaa kovinkaan paljoa. Motion Plus ei kuitenkaan ole ihan täydellinen laite, koska sitä täytyy kalibroida pelin aikana useaan kertaan. Tämä kalibrointi tapahtuu asettamalla Wiimote tasaiselle alustalle noin 5 sekunniksi tai toisissa peleissä Wiimotea tulee osoittaa tiettyä pistettä kohden, joka näkyy TV:ssä.

Pelit:

Kuva: Wii Sport Resortin pelit

Wii Sport Resotista löytyy 15 peliä ja niiden sisällä on mukavan erilaisia pelimuotoja. Näistä peleistä löytyy frisbee golfia, melontaa, koripallon heittoa ja miekkailua. Vanhoja tuttuja Wii Sportista tuttujakin pelejä on saatu mukaan, kuten golf ja keilailu. Ne eroavat hämmästyttävän paljon edeltäjistään tarkemman liikkeen tunnistuksen takia, joka parantaa pelikokemusta todella paljon. Nintendo olisi voinut muuttaa myös perinteisen tenniksen toimimaan Motion Plussalla niin peli olisi saanut uuden ulottuvuuden. Toivottavasti Nintendo julkaiseen tennis pelin joka toimii Motion Plussan kanssa.
Kuva: Lentokoneella lentelyä jonka ohessa voi kerätä ilmapalloja ja tutustua saareen, johon pelit sijoittuvat
Kuva: Golffin pelausta.

Pelien liikkeen tunnistus ei valitettavasti välity tekstin ja kuvien mukana, eli se pitää kokea että sen uskoo. Harmi että tämäkään tekniikka ei ole ihan täydellistä.

Arvosana pelille 85/100
-Hauska party peli edellisen osan tavoin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti