tiistai 15. joulukuuta 2009

iAlarmU: Pidä kutsumattomat vieraat poissa koneesi ääreltä


iAlarmU on ilmainen varashälytyn ohjelma, jonka voi mahdollisesti päätellä ohjalman nimestä tai sitten ohjelmaa voi luulla herätyskelloksi, vaikka siinä käytössä se onkin hyödytön.

iAlarmU toimii kuin auton kaukosäädöllä toimiva varashälytin. Eli painetaan nappia niin autoon pääsee sisään, eikä hälytin pidä ääntä. iAlarmU toimii samoin eli Apple remotella tai vastaavalla saa koneen lukkoon ja avattua.

Kun iAlarmU on päällä niin koneelle pääsy salaa on erittäin vaikeaa, jos koneen näppäimistöön tai hiireen koskee kone alkaa huutamaan, jos konetta liikuttaa kone alkaa huutamaan, jos läpän laittaa kiinni koneesta kuuluu meteliä ja jos koneeseen liittää tai irroittaa johdon niin se alkaa pitämään ääntä, eli ohjelman kiertäminen on erittäin vaikeaa. Ainoa tapa saada kone taas käyttökuntoon on kirjoittaa salasana tai saada kaukosäädin käyttöön, jos kaukosäätimen ja koneen välille on muodostettu pari niin vain yksi kaukosäädin kelpaa koneelle. Ohjelma osaa myös ottaa koneelle tunkeutujasta kuvan ja lähettää ennalta määrättyyn sähköposti osoitteeseen, melko kätevää jos kone varastetaan.

Ohjelma on siis loppupeleissä hyvin yksinkertainen paina kaukosäätimen menu näppäintä pohjassa niin kone lukittuu ja lukko aukeaa samoin. Luonnollisesti iAlarmU sisältää autosta tutut ääni ja valo efektit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti