sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Wacom Bamboo Fun: hauska piirtopöytä

Wacom Bamboo Fun on touchpadin ja piirtopöydän välimuoto. Kovinkaan monelle ei tulisi mieleen käyttää tieokonetta vain touchpadilla, jos vieressä on tarjolla myös tavallinen hiiri tai todella hyvä sellainen, mutta Macbookit ovat saaneet tämän tosiasian kääntymään osittain jopa päälaelleen, koska niiden touchpadia on ilokäyttää ja jotkin asiat onnistuvat sillä helpommin kuin perinteisellä hiirellä. Kuinka Macit liittyvät Wacam Bamboo Funiin? Eivät juuri mitenkään paitsi että Wacom Bamboo Fun toimii Windowsissa ja Macissa, mutta kannettavaa Maccia ja Bamboo Funia yhdistää myös multitouch eleet.

Tekniset tiedot:
Wacom Bamboo Funissa on neljä painiketta, joihin voi itse asettaa haluamansa toiminnot, kuten kosketuksen tunnistuksen voi kytkeä pois, helpottamaan piirtopyötä käyttöä. Laitteesta löytyy myös vaatteiden pesuohje lappua muistuttava kankainen lappu johon voi helposti kiinnittää kosketus kynän. Levy soveltuu sekä oikea, että vasenkätisille. Bamboo Funilla onnistuu zoomaus ja rullaus yhtä kivuttomasti kuin millä tahansa multitouch touchpadilla, eli kaksi sormea levylle ja viuhtomaan. Piirtopöydän mukana tulee lataus oikeus Adobe Photoshop Elements-kuvankäsittely ohjelmaan ja ArtRage-maalaus ohjelmaan.

Jos tällainen laite olisi keksitty vuosi sitten, niin en olisi ostanut kannettavaa vaan pöytäkoneen, koska käytän hiirtä ja touchpadia 50:50-suhteessa toisiinsa.

Tätä laitetta on ilo käyttää, kuten nimikin paljastaa.
Kyseiselle laitteelle kertyy hintaa 80-120 euroa riippuen kuinka ison touchpadin haluaa koneeseensa.
Lisätietoja laitteesta Wacom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti