torstai 16. joulukuuta 2010

iTunesin Joulu 2010

Taas on aika antaa lahjoja eli on Joulun aika. Apple antaa Joululahjansa iTunesin kautta ja luvassa on luultavasti taas kerran ilmaisia ohjelmia, pelejä ja musiikkia. Kyseiset lahjat eivät yleensä ole mitään sanomattomia viritelmiä vaan ne ovat oikeasti hyviä suurimmaksi osaksi.

Antamisen aika alkaa 26. joulukuuta eli joulupuurot voi syödä rauhassa ilman jatkuvaa kyttäystä ja lahjoja saa 6. tammikuuhun. iTunes 12 Days of Christmas ohjelman voi ladata iTunesista iOS laitteeseen. Ohjelmassa on tällä hetkellä meneillään ajanlasku ensimmäistä lahjaa kohti.

Mainittakoon että viime vuonna oli saatavilla esimerkiksi TrivialPursuit, Labyrinth ja Let's Golf ja musiikkia edusti Lady Gaga, Shakira ja muutama vähemmän tunnettu artisti.

Joulun aikaan myös monia ohjelmia jaetaan ilmaiseksi tai halvalla, eli kannattaa ladata puhelimeen AppShopper ja laittaa sen wish listiin ohjelmia joita toivoisi saavansa ilmaiseksi, koska toive voi toteutua. Monet ohjelman kehittäjät pudottavat hintoja juhlapäivien aikoihin.

Hyvää Joulua !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti