sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Wacom Bamboo Fun Pen & Touch Pika katsaus

Katselmuksessa Wacomin Bamboo Fun Pen & Touch piirtopöytä. Tämä tabletti on konseptina ja paperilla tosi hieno Applen Magic Trackpadin tappaja, mutta sillä on kiusanaan vähän kehnosti tehdyt ajurit, jotka eivät salli kovinkaan paljoa säätömahdollisuuksia tabletin asetuksiin.

Laitteen digitoijan koko on 15 x 9cm. Digitoija soveltuu hyvin 1280x800px resoluutiolla varustetuille koneille, mutta suuremmilla resoluutioilla se muuttuu vähän epätarkaksi. Itse laitteen mitat ovat 28 x 17,5cm. Laitteessa on mahdollisuus langattomuuteen, mutta langaton sovitin sarja maksaa lähes saman verran kuin itse piirtopöytä.

Piirtopöydällä on siis hintaa noin 100€. Sen mukana tulee ArtRage Studio Pro 3.5 ja Photoshop Elements. ArtRage on vähän harvinaisempi ohjelma siispä kerrottakoon että kyseessä on maalaamista simuloiva tietokone ohjelma. Siinä maalin tarvitsee antaa kuivua ja värit sekoittuvat toisiinsa eri tavalla märkinä ja kuivina. Photoshop Elements on taas Photoshop kuvankäsittely ohjelman karsittu versio.

Tämä piirtopöytä on hyvä hankinta jos kaipaa hyviä kuvankäsittely ohjelmia, koska ne maksavat tabletin kanssa ostettuina vähemmän kuin erikseen ostettuna.

1 kommentti: