perjantai 16. lokakuuta 2009

Maaginen taika litku Cyber Clean -puhdistusaine

Cyber Clean on kätevä puhdistusaine esimerkiksi näppäimistön puhtaanapitoon tai elektroniikka laitteiden puhdistukseen. Litkun käyttö on yllättävän helppoa paina se ensin puhdistettavan kohteen päälle ja sitten ota se pois. Näin Cyber Clean saa pölyn pois. Litku tuoksuu sitruunalta tai vastaavalta ja jättää laitteeseen joskus melko vahvan tuoksun, eli kannattaa kokeilla litkua johonkin ennen kuin lähtee putsaamaan kännykkää, koska kännykkä saattaa tuoksua sitruunalta päivän tai parin ajan.
Pala uutta litkuaCyber Clean litku muuttaa väriään kun sitä käyttää ja kun se on käytetty loppuun niin se muuttuu tummaksi.

Kun laitoin litkua näppäimistölle ja otin sen pois niin se nappasi mukaansa uskomattoman kasan villakoiria, joita paineilma ei ollut saanut pois. Litkun huonopuoli on sen melko kallis hinta eli jos omistaa viiden euron näppäimistön kannattaa miettiä ostaako uuden näppäimistön vai purkin tätä litkua näppäimistön puhdistukseen. 135mg purkki tätä litkua maksaa noin 7,50€, mutta se riittää monien näppäimistöjen puhdistukseen. Kalliimpien näppäimistöjen kanssa litkun käyttö on ihan suotavaa kun näppäimistö sattuu olemaan yksi kodin likaisimmista paikoista, vaikka se voikin näyttää puhtaalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti