maanantai 12. lokakuuta 2009

Powertraveller Powermonkey powertraveller-laturi


Nykyään puhelinten akut eivät kestä niin pitkään kun niiden pitäisi. Usein puhelimen tuoteselosteessa voidaan luvata viikon valmiusaikaa ja tosiasiassa valmiustilva voi ollakin vain päivän, vaikka puhelinta ei käyttäisi. Aina välillä akku loppuu ja silloin taskulaturista voi olla korvaamaton apu. Eli puhelimen akku ladataan kotona normaaliin tapaan ja kun sen akku alkaa näyttämään loppumisen merkkejä niin se tökätään taskulaturiin, sitten taskulaturi lataa puhelinta taskussa (aika yllättävää).

Taskulaturit voivat saada sähkönsä verkkovirrasta, USB-liittimestä, autolaturista tai aurinkopaneelista.

Omassa käytössäni on ollut Powermonkey Powertravel, sen saa ladattua USB:llä tai verkkovirralla ja sen mukana tuli muutama eri maiden pistokkeilla varustettu pää, jolloin laturi ei jätä pulaan ulkomaillakaan. Laitteen mukana tuli myös joukko adaptereita eri laitteisiin eli tällä laitteella voi ladata Nokian puhelimen, iPodin, Sony PSP:n ja jos yhdeksästä laturista ei tunnu äkkiseltään löytyvän sopivaa päätä omaan laitteeseen niin mukana tulleeseen USB-liittimeen voi kytkeä jonkin muun USB-laturin. Laitteen verkkovirta laturi on myös kätevä, koska sen saa muutettua helposti myös muiden laitteiden laturiksi, kun siihen liittää mukana tulleita adaptereita.

Powertraveller Powermonkey -laatikon takakansi lupaa iPodille säköä 40 tunniksi, kännyköille 96 tuntia. Tämä laite on 2200mAh teholtaan eli siitä pitäisi saada enemmän sähköä kuin laitteiden perinteisestä akusta. Toisaalta tämä ei mahdu ihan jokaisten housujen taskuun ja jotkin liittimet saattavat taittua helposti poikki kun niitä pitää taskussa, mutta muutoin kyseessä on loistava laite. Hintaa kyseiselle laitteelle tulee noin 35-50 euroa.

Lisää infoa Powermonkeyn tuotteista täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti