perjantai 23. syyskuuta 2011

Portal 2 Pleikkari 3:lle ja Macille

Tuli hankittua Portal 2 PlayStation 3:lle ja mukavana lisänä pelin mukana tuli Steam versio pelistä, eli samaa peliä voi pelata Macilla ja Windowsilla. Peli tuli siis asennettua Macciin. Hankin viikonloppuna myös Xbox 360:n Play & Charge Special Edition ohjain. Xboxin ohjain tavitsee Macissa viritelmä ajurit ja langattoman lähettimen, joka löytyi entuudestaan kaapinperukoilta. Yllätyin kun kytkin ohjaimen koneeseen, koska Steam tunnisti ohjaimen Xbox 360:n ohjaimena ja näppäin asettelukin osui nappiin kerrasta. Pelaamaan pääsi siis tosi nopsaan, jos ei oteta huomioon 12 GB kokoista tiedoston latausta. Peli tulikin sitten pelattua tietokoneella loppun Xboxin ohjaimella.

Kohtapuoliinsa Portal 2:een pitäisi tulla lisää pelattavaa niin paketin voi kaivaa taas esiin ja pelata toivottavasti siihen on saatu lisää vanhaa tuttua hohdokkuutta, jota Portaalissa on.

Portal 2 is Totally Awesome Game - Kumpa tällaisia pelejä olisi enemmän. Eli kun ostat PlayStation version pelistä niin mukana olisi myös tietokone versio samasta pelistä ja über kivana lisänä olisi että samaa peliä pääsisi pelaamaan iPhonella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti